Op zaterdag 10 september 2022 gaat onze tweede begeleide rondrit door.

Wil je een namiddag rustig toeren in een grote groep zonder dat je één keer een voet aan de grond moet zetten? Schrijf je dan snel in voor onze tweede begeleide motorrit in Turnhout op zaterdag 10 september! Na onze succesvolle try-out in 2021 bekijken we het deze keer wat groter.

Vanaf 10 uur ben je welkom op de brandweerpost van Turnhout. (Parklaan 12 – Turnhout). Rond 11 uur vertrekken we in groep onder begeleiding van prioritaire motorfietsen voor een rondrit van ongeveer 120 kilometer. Een unieke ervaring in een prachtige omgeving!

Tijdens de rit is er een tussenstop waar iets kleins kan gegeten worden. Daarna starten we voor deel twee om rond 16u opnieuw aan te komen op de brandweerpost van Turnhout.

Daar wordt er ook nog een heerlijke barbecue voorzien aan een democratische prijs. Bovendien kan je ook nog genieten van live muziek en worden er tal van randanimaties voor jong en oud voorzien! Er is ook een gezinswandeling waar je aan kan deelnemen die vertrekt aan de brandweerpost.
Inschrijven op voorhand is verplicht, de plaatsen zijn beperkt!

Heb je vragen of suggesties over deze rondrit? Contacteer ons!

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.