Gisteren ging onze eerste begeleide rondrit door voor het goede doel. Ondanks het feit dat de weergoden ons niet bepaald goed gezind waren, werd het een mooie vloeiende rit door de Antwerpse Kempen.

Vanaf 11 uur kwamen de eerste motorrijders aan op de brandweerkazerne van Turnhout. Rond 12u30 vertrokken we voor een mooie rit van 110 kilometer, zonder een voet aan de grond te zetten… Alle kruispunten werden immers mooi afgezet door Politie en Vlabel. Op het einde van de kolonne reed er nog een depannagevoertuig en de brandweer sloot onze lange sliert af.

Iets voor 15 uur kwamen we opnieuw aan bij de Brandweer, gelukkig was het toen opnieuw droog en kon de innerlijke mens versterkt worden met een hotdog of een drankje.

Dit jaar hebben we gekozen om de opbrengst van de inschrijvingen te schenken aan VillaVip Bredene. VillaVip is een prachtig initiatief dat we een warm hart toedragen.

Een VillaVip is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel. In een VillaVip is het in de eerste plaats gezellig vertoeven. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning. Bezoek zeker de website van VillaVip Bredene voor meer informatie over het project.

We houden de spanning er nog even in wat het precieze bedrag is dat we kunnen schenken… Binnenkort publiceren we dit uiteraard op de website als we het officieel gaan overhandigen!

Hieronder vind je de video- en fotoreportage. Wil je er volgend jaar bij zijn? Hou dan alvast zaterdag 10 september 2022 vrij in je agenda! Ook dan zijn we weer motorrijders voor het goede doel!

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.