Nog een nieuwigheid voor werkjaar 2023: Voor het eerst bieden we een combinatietraining aan. Een training, twee dagen na elkaar met dezelfde groep, waar we rijvaardigheidstraining koppelen aan bochtentraining.

De eerste dag, donderdag 22 juni, frissen we samen onze vaardigheden nog eens op. Daartoe oefenen we opnieuw de trage manoeuvres waardoor we ons zelfvertrouwen aanscherpen.  Uiteraard gaan we in kleine groepen ook de weg op waarbij de focus ligt op veilig motorrijden.  Dat staat sowieso centraal bij ons: verkeersveiligheid.

Oefenen betekent voor ons dat iedereen er zich goed bij voelt.  Het spreekt dan ook voor zich dat alles rustig en kalm verloopt met een zo individueel mogelijke begeleiding.  We ontmoeten mekaar om 08.30 op het terrein in Mechelen voor de start van een prachtige dag die ongeveer eindigt rond 16.00 uur. Op de middag gaan we samen lunchen, een moment om te ontspannen.

De tweede dag, vrijdag 23 juni, ontmoeten we elkaar om 08.30 uur op een parking langs de E411 net voor Namen (parking Bierges) voor de start van een leerrijke bochtentraining in de Ardennen die ongeveer eindigt rond 16.30.

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor één van de twee dagen. De prijs voor de combinatiecursus is €90, leden betalen €80! Omdat wij werken met kleine groepen zijn de plaatsen beperkt.  Wacht dus niet te lang om in te schrijven.  Heb je nog vragen, aarzel niet en contacteer ons!

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.