Het jaar loopt bijna ten einde… Goede voornemens worden gemaakt, lijstjes worden opgesteld. Wij zijn hier alvast met ons lijstje: de kalender voor 2023 staat online!

Het belooft weer een prachtig werkjaar te worden. Er staan weer heel wat rijvaardigheidscursussen op het programma over heel Vlaanderen. Ook de populaire bochtentrainingen in de Ardennen staan weer op het programma.

Het programma wordt in 2023 ook uitgebreid met twee nieuwe trainingen! Zo staan er ook twee poldertrainingen op het programma en hebben we ook een combinatietraining (rijvaardigheid + bochtentraining, twee dagen na elkaar) gepland.

Buiten de trainingen staat er ook dit jaar opnieuw onze begeleide rondrit op het programma, ondertussen al de derde editie. Op algemene vraag wordt ook het weekend Luxemburg opnieuw hernomen.

Snel inschrijven is dus de boodschap!

Wil je voor 2023 een rijvaardigheidscursus aanvragen individueel op maat? Wil je een groepscursus aanvragen op maat? Dan kan je ons contacteren om de opties te bekijken.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.