Vrienden motorrijders, voelen jullie dat je bepaalde zaken nog zou willen bijschaven, willen inoefenen, willen trainen met anderen?  Je rijdt pas met de motor, al een heel tijdje … of zelfs al best lang, maar je weet dat de basis best nog eens wordt herhaalt, opgefrist.  Je beseft dat motorrijden, voor ieder van ons, betekent constant bijleren om daarna te oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Zou je graag eens trainen samen met ervaren motorrijders waarvan de meesten professioneel met de motor rijden?  Wel wij bij Be-Moto organiseren een trainingsrit in de Polders onder begeleiding.  De bedoeling is om heel wat technieken van voor af aan weer op te nemen.  De polders, net over de grens, bieden het voordeel dat het niet ver weg is en dat de kilometers van de training beperkt zijn. Daarnaast zijn er voldoende stopplaatsen om te leren van mekaar, om bij te babbelen, om iets te drinken, om iets te eten!

Wij staan met ons team borg voor een aangename, leerrijke ervaring waarbij we onszelf en onze machine beter leren kennen.  Op die manier ontdekken we wat we nog niet kunnen, wat we redelijk kunnen en waar we aan moeten werken. Kortom, we worden er alleen maar vaardigere en veiligere motorrijders van als we kritisch voor onszelf blijven en blijven oefenen.

Voel jij je geroepen? Wij staan voor je klaar!

We ontmoeten mekaar om 09.00 uur in Kapellen voor de start van een leerrijke bochtentraining die ongeveer eindigt rond 16.00. Wij kunnen al niet wachten om jullie te begroeten. Opnieuw, wij houden de groepen klein om zo individueel mogelijk te kunnen werken. Schrijf je snel in voor slechts €50 (leden €40). Voor dat kleine bedrag werk je een hele dag onder begeleiding op een leuke manier aan je bochtentechniek. Op de middag gaan we samen lunchen, een moment om te ontspannen.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.