Wil je een namiddag rustig toeren in een grote groep en tegelijkertijd het goede doel een hart onder de riem steken? Schrijf je dan snel in voor onze eerste begeleide motorrit in Turnhout op zaterdag 11 september!

Vanaf 11 uur ben je welkom op de brandweerpost van Turnhout. (Parklaan 12 – Turnhout). Rond 12 uur vertrekken we in groep onder begeleiding van prioritaire motorfietsen voor een rondrit van ongeveer 120 kilometer. Een unieke ervaring in een prachtige omgeving! Voor en na de rit is er mogelijkheid om ter plaatse de innerlijke mens wat aan te sterken met een drankje of een hapje.

Om deel te nemen aan de begeleide rondrit dien je je vooraf in te schrijven. Het inschrijvingsgeld voor de rit bedraagt 10 euro en gaat integraal naar het goede doel. Onze slogan is dan ook “Motorrijders voor het goede doel”! Door de huidige corona-maatregelen voor evenementen is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 100 deelnemers.

Dit jaar hebben we gekozen om de opbrengst van de inschrijvingen te schenken aan VillaVip Bredene. VillaVip is een prachtig initiatief dat we een warm hart toedragen. Deelnemers aan de rijvaardigheidscursus van Bredene hebben het genoegen gehad om er al kennis mee te maken.

Een VillaVip is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel. In een VillaVip is het in de eerste plaats gezellig vertoeven. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning.

Bezoek zeker de website van VillaVip Bredene voor meer informatie over het project.

Heb je vragen of suggesties voor deze rit? Contacteer ons gerust voor meer informatie of verduidelijking.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.