UPDATE 28.11.2021: Door de nieuwe maatregelen en stijgende coronacijfers zijn onze thema-avonden EHBO uitgesteld naar de zomer van 2022.

Tijdens de donkere wintermaanden is het wat lastig om rijvaardigheidscursussen of ritten te voorzien. Het weer kan immers nogal makkelijk roet in het eten gooien. Dat wil echter niet zeggen dat er geen evenementen zullen plaatsvinden. Elke winter zullen we enkele thema-avonden voorzien rond een thema dat elke motorrijder of zijn veiligheid aanbelangt.

Deze winter hebben we gekozen voor een ehbo-cursus specifiek toegespitst op motorrijders. Wat neem je best mee op reis? Waar moet je op letten als jezelf of iemand anders met de motorfiets een ongeluk heeft? Wat moet je het eerst doen en wat mag je zeker niet doen?

Het wordt een avond met heel wat tips en tricks. Professionele hulpverleners geven ongeveer anderhalf uur uitleg. Voor en na de uiteenzetting kan er natuurlijk onderling gezellig worden bijgepraat met een natje en een droogje.

Er zijn twee donderdagen voorzien waarop deze presentatie zal gegeven worden:

  • 9 december 2021 in Turnhout
  • 10 februari 2022 in Bredene

Deuren open vanaf 19u30. Rond 20u30 starten we.

Deze avond kost 20,00 euro voor niet-leden en is gratis voor onze leden (gebruik de kortingscode die je hebt gekregen bij je lidmaatschap).

Voor meer informatie kan je ons altijd contacteren.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.