Ondanks de ijskoude start trotseerden op 1 mei een aantal motorrijders de ochtendlijke vrieskou om in Turnhout deel te nemen aan onze eerste heropstartcursus. Ze werden warm ontvangen met een kop warme koffie en koffiekoeken. Het werd uiteindelijk een leerrijke en aangename dag voor alle deelnemers en de rijvaardigheden werden zowel op het terrein als tijdens de middagrit aangescherpt.

Na het ontbijt kwam eerst kort de theorie aan bod. Daarna werden de motoren gestart en werd er samen naar het terrein gereden voor een opfrissing van de korte manoeuvres.

Na de welverdiende lunch werd er begonnen aan de namiddagrit van ongeveer 120 kilometer. Tijdens deze rit werd er nog dieper ingegaan op het rijden in groep, de plaats die je inneemt op de openbare weg en bochtentechniek. Tijdens de stops werd er feedback gegeven. Maar er werd natuurlijk ook genoten van de mooie rit.

Tenslotte was er nog plaats voor een korte evaluatie, kreeg iedereen zijn attest en ging moe maar voldaan huiswaarts. Wil je deze cursus nog volgen? Dat is dat nog mogelijk op zondag 23 mei. Hier kan je je nog inschrijven. Hou onze kalender in de gaten voor nieuwe cursussen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de data!

Foto’s Michele Micoli – Via instagram: Michele Micoli (@micele88) • Instagram-foto’s en -video’s – Via Facebook: (1) Michele Micoli | Facebook

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.