Fiscaliteit is niet meteen het meest sexy thema, maar het kan je wel heel wat centen opleveren om je motorfiets af te schrijven als beroepsonkost in de personenbelasting.

Wanneer je je motorfiets op regelmatige basis gebruikt voor woon-werk verkeer, dan kan het zeker interessant zijn om deze in te geven als beroepskosten. Je motorfiets afschrijven kan fiscaal zeer interessant zijn. Bovendien mag je ook nog eens alle accessoires, kledij en andere gerelateerde zaken indienen en is een motorfiets 100% aftrekbaar.

Hoe je dit moet doen is allemaal niet zo heel erg moeilijk, maar je moet wel weten wat je kan en mag doen – en hoe je het precies moet ingeven. Deze avond gaan we daar dieper op in en leer je hoe je dit correct kan ingeven. Je leert de verschillende mogelijkheden kennen en kan zo bekijken wat voor jou het meest interessant is. Deelnemers krijgen achteraf ook een sjabloon doorgestuurd dat kan gebruikt worden voor je aangifte.

We willen niet wachten tot we eindelijk een echte fysieke thema-avond kunnen organiseren. Daarom zal deze tweede thema-avond in een digitaal jasje doorgaan. Je krijgt na inschrijving van ons een email met daarin een link. De thema-avond zal dus via Google Meet verlopen. Alles wat je nodig hebt is een computer met internet.

We starten om 20 uur met een presentatie die achteraf ook zal doorgestuurd worden.

Deze thema-avond is gratis voor leden van de vzw. Gebruik je kortingscode die je kreeg per mail als lid tijdens het inschrijven! Omdat we ook graag ruimte willen bewaren voor vragen, zijn het aantal inschrijvingen beperkt. De eerste thema-avond is volzet. Daarom werd er nog een tweede georganiseerd. Schrijf je snel in!

Categories:

2 Responses

  1. Dag Admin,
    Even terugkoppelen naar mijn vraag van 22Feb of, gezien professionele redenen niet kon deelnemen, ik kon deelnemen aan een andere sessie? Kan dit op 04Mar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.