Fiscaliteit is niet meteen het meest sexy thema, maar het kan je wel heel wat centen opleveren. Deze avond krijg je een antwoord op de vraag of je motorfiets ingeven in de personenbelasting als beroepsonkost interessant kan zijn.

Wanneer je je motorfiets op regelmatige basis gebruikt voor woon-werk verkeer, dan kan het zeker interessant zijn om deze in te geven als beroepskosten. Je motorfiets afschrijven kan fiscaal zeer interessant zijn. Bovendien mag je ook nog eens alle accessoires, kledij en andere gerelateerde zaken indienen en is een motorfiets 100% aftrekbaar.

Hoe je dit moet doen is allemaal niet zo heel erg moeilijk, maar je moet wel weten wat je kan en mag doen – en hoe je het precies moet ingeven. Deze avond gaan we daar dieper op in en leer je hoe je dit correct kan ingeven. Je leert de verschillende mogelijkheden kennen en kan zo bekijken wat voor jou het meest interessant is. Deelnemers krijgen achteraf ook een sjabloon doorgestuurd dat kan gebruikt worden voor je aangifte.

We willen niet wachten tot we eindelijk een eerste echte fysieke thema-avond kunnen organiseren. Daarom zal deze eerste thema-avond in een digitaal jasje doorgaan. Je krijgt na inschrijving van ons een email met daarin een link. De thema-avond zal dus via Google Meet verlopen. Alles wat je nodig hebt is een computer met internet.

We starten om 20 uur met een presentatie die achteraf ook zal doorgestuurd worden.

Deze thema-avond is gratis voor leden van de vzw. Gebruik je kortingscode die je kreeg per mail als lid tijdens het inschrijven! Omdat we ook graag ruimte willen bewaren voor vragen, zijn het aantal inschrijvingen beperkt. Indien nodig zal er nog een extra avond ingelegd worden.

Deze thema-avond is volzet. Er werd nog een extra avond ingelegd over je motorfiets ingeven in de personenbelasting op donderdag 4 maart 2021. Schrijf je snel in!

Categories:

6 Responses

  1. Beste, heb gezien dat het volzet is. Is het mogelijk om de presentatie en de bijhorende documenten toch nog door te sturen. Heb mij lid gemaakt, maar blijkbaar te laat voor de thema avond.

  2. Hallo

    Komt er nog een avond opleiding bij? Ik weet dat het al lang voorbij is maar ben echt geïnteresseerd.

    In afwachting

    Met vriendelijke groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.