Bochtenstage Expert zondag 15 augustus 2021

Op zondag 15 augustus 2021 trekken we de Ardennen in voor een expert bochtenstage. Op het programma staat een lange technische rit vol bochten van ongeveer 300 kilometer. Onderweg is er ruimte om onze bochtentechniek te optimaliseren en hierover feedback te krijgen. Ook worden er extra technieken aangeleerd om sneller door de bocht te kunnen en hoe je uit noodsituaties kan komen.

Ook de theorie wordt niet vergeten en wordt onderweg ook al doende besproken. Op die manier bekijken we hoe je je bochten het beste kan nemen. ‘s Middags gaan we samen lunchen.

Je hebt voor deze cursus eerst een gewone bochtenstage gevolgd of je hebt voldoende ervaring en een vlotte en correcte rijstijl.

Hoe ziet deze dag er uit?

8u30 Afspraak in Aire de Tignée Sud, Autoroute, E40, 4632 Soumagne, E40 Luik-Aachen voor koffie.

9u00 Start van de rit

12u00 LUNCH

13u00 Vervolg van de rit

16u00 (bij benadering): Einde van de rit en feedback moment

16u30 (bij benadering): Vertrek naar huis

Alle instructeurs rijden professioneel met de motorfiets en hebben meerdere rijvaardigheidscursussen gevolgd.

Twee weken voor vertrek krijg je nog een mail met alle praktische informatie. Deze dag, inclusief lunch en koffie kost slechts 40 euro. Leden betalen 30 euro (gebruik je kortingscode). Heb je vragen over dit evenement? Contacteer ons! Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe cursussen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

2 Replies to “Bochtenstage Expert zondag 15 augustus 2021”

 1. Jaimie Duthoy

  Beste

  ik heb de bochtenstage op 13 mei meegedaan. Dit was interessant maar ‘op een gezapig tempo’ ( met dank aan de regen) voor mijn rijstijl. 😉

  Dergelijke expert stage spreekt me wel aan. Ik dit een aanrader , laat ons zeggen een niveau hoger ‘ expert’ ? Dan heb ik wel interesse.
  mvg Jaimie

  Reageren
  • admin Auteur van dit bericht:

   Jaimie, de bochtenstage expert is inderdaad zeker een niveau hoger. Ook het tempo en de gemaakte kilometers zijn hoger.

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *