Deze week gingen we persoonlijk de opbrengst van de inschrijvingen van onze eerste begeleide rondrit gaan afgeven aan het goede doel: Villa Vip Bredene. We werden er heel warm onthaald en waren onder de indruk van de warme dankbaarheid van alle bewoners.

We mochten het mooie bedrag van 510,00 euro meenemen. Een mooi bedrag waar jullie aan hebben bijgedragen door deel te nemen aan onze rondrit, waarvoor onze hartelijke dank!

VillaVip is een prachtig initiatief dat we een warm hart toedragen. Deelnemers aan de rijvaardigheidscursus van Bredene hebben het genoegen gehad om er al kennis mee te maken.

Een VillaVip is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel. In een VillaVip is het in de eerste plaats gezellig vertoeven. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning.

Bezoek zeker de website van VillaVip Bredene voor meer informatie over het project.

Je kan je ook al inschrijven voor de begeleide rondrit van 2022!

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.