Klaar met die lange winter? Kriebelt het om terug te gaan rijden? Na de winterstop kan je best opnieuw rustig je vaardigheden opbouwen. Oefening baart immers kunst!

Om de stramme motorspieren terug wat op peil te brengen, organiseren we een heropstart evenement op zondag 23 mei in Merksem/Ranst.

Dit staat op het programma:

8u00 Verwelkoming en Kennismaking

8u30 Enkele theoretische opfrissingen

9u30 We starten de motoren: motorbeheersing op terrein

11u30 Lunch

12u30 Vertrek voor een rit op de weg

16u00 Nabespreking

16u30 Einde van een leerrijke dag.

Alle instructeurs rijden professioneel met de motorfiets en hebben meerdere rijvaardigheidscursussen gevolgd.

De hele dag, inclusief lunch, kost je slechts 40 euro. Leden betalen 30 euro. Uiteraard wordt alles corona-proof georganiseerd. Wees snel want hierdoor zijn de plaatsen zijn beperkt! Twee weken voor de cursus krijg je nog een mail met alle praktische informatie. Heb je vragen over dit evenement? Contacteer ons!

Categories:

5 Responses

  1. In uw beschrijving staat 28 april ipv 28 maart. Even ter attentie, heb het ook al aangegeven via FB, maar blijkbaar door niemand gelezen.
    Groetjes.
    Ismaël.

    • Hoi Bart! Deze cursus zit helaas al vol. Omdat we geldende corona-maatregelen ook dan nog willen kunnen respecteren, zijn ook de plaatsen beperkt. Er is wel nog 1 plaats vrij in de cursus van 24 april in Turnhout en er komt nog een extra cursus in Bredene binnenkort op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.