Op zondag 26 september 2021 trekken we de Ardennen in en staat er een bochtenstage op de kalender. Op het programma staat een rit vol bochten van ongeveer 220 kilometer. Onderweg is er ruimte om op een toegankelijke manier aan onze bochtentechniek te werken en hierover feedback te krijgen.

Ook de theorie wordt niet vergeten en wordt onderweg ook al doende besproken. Op die manier bekijken we hoe je je bochten het beste kan nemen. ’s Middags gaan we samen lunchen. Hoe ziet deze dag er uit?

8u30 Afspraak in Bierges, Total parking, E411 richting Namen voor koffie.

9u00 Start van de rit

12u00 LUNCH

13u00 Vervolg van de rit

16u00 (bij benadering): Einde van de rit en feedback moment

16u30 (bij benadering): Vertrek naar huis

Alle instructeurs rijden professioneel met de motorfiets en hebben meerdere rijvaardigheidscursussen gevolgd. Deze cursus is toegankelijk voor ieder niveau.

Twee weken voor vertrek krijg je nog een mail met alle praktische informatie. Deze dag, inclusief lunch en koffie kost slechts 40 euro. Leden betalen 30 euro (gebruik je kortingscode). Heb je vragen over dit evenement? Contacteer ons! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe cursussen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Categories:

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voeg me toe aan de wachtlijst We zetten je op de wachtlijst en laten je weten als er een nieuwe cursus wordt georganiseerd of er een plaats vrij komt.